Projects

Zoeken

Zoeken

Categorieën

Categorieën
Horeca

Horeca: Paviljoen van de Dame

“Service is wat je geeft, gastvrijheid is hoe je het laat voelen”. Iedere week staan er een aantal horeca toppers klaar bij Paviljoen van de Dame om de gasten van een prettig verblijf te voorzien....

Promotie

Mall of the Netherlands: Leonidas

Ook op the Mall of the Netherlands stonden onze prachtige dames met de beste Belgische bonbons van Leonidas om deze te laten proeven!

Styling by Making Connections

Hosting

Hosting: VRIJ-

VRIJ- is het nieuwe maandelijkse vrijdagmiddag- begin van de avond borrel. Onze dames verzorgden deze avond de entertainment. Kijk ze eens shinen!

Styling by Making Connections

Hosting

In de wolken Festival: Stokke

Stokke was vorige week aanwezig tijdens het ‘In de wolken Festival’ in de RAI in Amsterdam en wij mochten alle bezoekers weer hartelijk ontvangen.

Promotie

Promotie: Intersport

Naast Horeca en hosting staan wij graag voor u klaar als promoter. Hier waren wij aanwezig in verschillende winkels van Intersport om de nieuwe app te promoten. 

Hosting

Brunch to the Beat

Onze dames waren aanwezig bij het event ‘BRUNCH TO THE BEAT’ van Paviljoen van de Dame. Zien ze er niet prachtig uit? Uitstraling is dan ook is één van onze specialiteiten!

Styling by Making Connections

Horeca

Hotel-Restaurant Ter Linde

“Teamwork makes the dream work”! Ook hier bij Hotel-Restaurant Ter Linde staan onze dames voor u klaar!

Promotie

Leonidas in de Hudson’s Bay

“Anything is good if it’s made of chocolate”. Op de nieuwe verkooppunten van Leonidas mochten onze dames de landelijke promotie verzorgen en de klanten voorzien van heerlijke chocolade.

Styling by Making Connections

Hosting

Haringparty bij Paviljoen van de Dame

Op de schitterende locatie van het stijlvolle etablissement Paviljoen van de Dame waren onze mooie gastdames in stijl aanwezig voor het hosten van een heuse haringparty! De dames voorzagen iedereen van deze overheerlijke lekkernij en...