Projects

Zoeken

Zoeken

Categorieën

Categorieën
Hosting

Ronald Mcdonald Business Breakfast: MartiniPlaza

Het was weer een groot succes tijdens de 20e editie van het Ronald McDonalds Business breakfast in MartiniPlaza. Een maandelijks netwerk-ontbijt-bijeenkomst voor en door ondernemers uit Groningen! Onze gastdames verzorgden de ontvangst en begeleiding!

Hosting

Hosting: VRIJ-

Tijdens de derde editie van WIJ ZIJN VRIJ stond onze prachtige Lotte bij de photobooth. Ze schoot de leukste kiekjes van de gezellige gasten!

HorecaHosting

Girlsnight: Gioya Treatments X WEfitness

POP THE CHAMPAGNE! Want wij kunnen uw evenement ook voorzien van de mooiste champagnemeisjes. Net als hier, tijdens de girlsnight van Gioya Treatsmens en WEfitness!

Hosting

B2B SKYBOX: Hosting

Tijdens de wedstrijd FC Groningen – Ajax mochten wij wederom met veel plezier de hospitality in de B2B Skybox verzorgen.

Promotie

Promotie: Fashion dag Haren

Tijdens de Fashion dag in Haren deelden onze dames flyers uit om de fashion show te promoten. Het was een groot succes en de opkomt was gigantisch!

Hosting

Hosting: Wonen&Co beurs

Tijdens de Wonen&Co beurs werd er een prachtig diner georganiseerd voor interieur influencers. Wij verzorgden de begeleiding en hospitality van het diner!

Hosting

B2B SKYBOX: Hosting

Wij zijn super blij met onze nieuwe partner waarvoor wij het hele seizoen 2018-2019 de hospitality mogen verzorgen in de B2B Skybox tijdens de thuiswedstrijden van FC Groningen. In de B2B-box kun je als start-up,...

Promotie

Negenmaandenbeurs 2019: Stokke

Ook dit jaar was Stokke aanwezig op de Negenmaandenbeurs in de RAI in Amsterdam. Wij mochten wederom de bezoekers ontvangen en de promotie verzorgen.

Hosting

Hosting: Opening winkel “Mini-me for you”

Mini-Me for you, een tof merk met de mooiste spulletjes voor de mini’s! Waar eerst alleen een webshop was, heeft Mini-me nu ook een winkel geopend in Delft. Onze dames waren aanwezig om de hosting te...