Projects

Zoeken

Zoeken

Categorieën

Categorieën
Hosting

NDC Mediagroep X Stadsschouwburg

“Happiness is.. working with great people!” En wij zijn super trots op ons team vol met fantastische dames en heren die altijd vol passie op de werkvloer staan. Vandaag staat bij ons daarom in het teken van...

Horeca

Haringmeisjes

“I’m on a seafood diet. I see food and I eat it.”? Ons spontane en stralende haringmeisje Lieke serveerde dan ook de lekkerste hapjes tijdens de jaarlijkse haringparty van Paviljoen van de Dame afgelopen juni. Wie zegt daar...

Horeca

Paviljoen van de Dame

Onze vaste horeca toppers Nine en Michelle vervullen wekelijks de tofste horeca en gastdame jobs voor onze partner Paviljoen van de Dame!? Wil jij ook werken voor de leukste opdrachtgevers, op de mooiste locaties? Schrijf je dan...

Hosting

Martiniplaza X Ronald Mcdonald Fonds

Een throwback naar een toffe klus voor MartiniPlaza waar wij de ontvangst en begeleiding van het Ronald Mcdonald Breakfast mochten begeleiden. 

Horeca

Haringparty 2019: Paviljoen van de Dame

Ook dit jaar waren we aanwezig bij de Haringparty bij Paviljoen van de Dame. Een geslaagde avond waarbij onze haringmeisjes de gasten blij mochten maken met een Hollandse nieuwe.

Hosting

Hosting: ON Digtital Marketing

Onze prachtige dames ondersteunde Ontraction met de bekendmaking van hun nieuwe naam en heropening van het bedrijfspand. De styling werd geheel verzorgd door MC!

Hosting

Hosting: SUMP Congres – GCB

Namens het Gcb Groningen mochten onze spontane hostessen de gasten verwelkomen en begeleiden voor het SUMP(Sustainable Urban Mobility Plans) congres. Ze bleven niet onopgemerkt in hun vrolijke gele shirts!

Hosting

VIP Hosting: Club Kokomo

Welkom Club Kokomo! Sinds een aantal weken mogen wij deze toffe club onze vaste partner noemen. Onze dames runnen de VIP van de club en verzorgen de hospitality.

Hosting

Kinderarmoede event: NDC Mediagroep

Onze gastdames mochten tijdens het kinderarmoede event, georganiseerd door NDC Mediagroep, alle bezoekers hartelijk ontvangen en begeleiden in de Stadsschouwburg. Een prachtig initiatief op een prachtige locatie!