Projects

Zoeken

Zoeken

Categorieën

Categorieën
Hosting

Hosting: Wonen&Co beurs

Tijdens de Wonen&Co beurs werd er een prachtig diner georganiseerd voor interieur influencers. Wij verzorgden de begeleiding en hospitality van het diner!

Hosting

B2B SKYBOX: Hosting

Wij zijn super blij met onze nieuwe partner waarvoor wij het hele seizoen 2018-2019 de hospitality mogen verzorgen in de B2B Skybox tijdens de thuiswedstrijden van FC Groningen. In de B2B-box kun je als start-up,...

Promotie

Negenmaandenbeurs 2019: Stokke

Ook dit jaar was Stokke aanwezig op de Negenmaandenbeurs in de RAI in Amsterdam. Wij mochten wederom de bezoekers ontvangen en de promotie verzorgen.

Hosting

Hosting: Opening winkel “Mini-me for you”

Mini-Me for you, een tof merk met de mooiste spulletjes voor de mini’s! Waar eerst alleen een webshop was, heeft Mini-me nu ook een winkel geopend in Delft. Onze dames waren aanwezig om de hosting te...

Horeca

Horeca: Paviljoen van de Dame

“Service is wat je geeft, gastvrijheid is hoe je het laat voelen”. Iedere week staan er een aantal horeca toppers klaar bij Paviljoen van de Dame om de gasten van een prettig verblijf te voorzien....

Promotie

Mall of the Netherlands: Leonidas

Ook op the Mall of the Netherlands stonden onze prachtige dames met de beste Belgische bonbons van Leonidas om deze te laten proeven!

Styling by Making Connections

Hosting

Hosting: VRIJ-

VRIJ- is het nieuwe maandelijkse vrijdagmiddag- begin van de avond borrel. Onze dames verzorgden deze avond de entertainment. Kijk ze eens shinen!

Styling by Making Connections

Hosting

In de wolken Festival: Stokke

Stokke was vorige week aanwezig tijdens het ‘In de wolken Festival’ in de RAI in Amsterdam en wij mochten alle bezoekers weer hartelijk ontvangen.

Promotie

Promotie: Intersport

Naast Horeca en hosting staan wij graag voor u klaar als promoter. Hier waren wij aanwezig in verschillende winkels van Intersport om de nieuwe app te promoten.