Projects

Zoeken

Zoeken

Categorieën

Categorieën
Hosting

Hooghoudt lancering

Op 14 oktober vond de lancering plaats van de nieuwe Hooghoudt RAW. Wij mochten op deze prachtige locatie de genodigde gasten warm ontvangen en de nieuwste jenever van Hooghoudt laten proeven. ?

Promotie

Stokke

Afgelopen weekend is de Stokke Tripp Trapp Engraving Tour weer van start gegaan met onze promotiedames! Dé mogelijkheid om jouw Tripp Trapp te personaliseren met een gravering. Komend weekend (12 oktober) kun je het rugsteuntje van jouw...

Promotie

Leonidas

Een nieuwe Leonidas shop in hartje Delft! Aan deze kanjer om alle bezoekers te ontvangen met de heerlijkste bonbons van Leonidas!

Hosting

Oktoberfest

Teamwork ?. Wat een ongelofelijk feest was het Oktoberfest! Onze dames hebben voor veel blije bezoekers gezorgd! 

Hosting

Kadepop

Tijdens het Kadepop Festival vorige week gaven onze gastdames de VIP gasten een warm welkom. Een feestje om aan deel te mogen nemen. ?

HorecaPromotie

Hooghoudt

Wat een té gekke klus! Afgelopen week waren wij te vinden bij Noah Rotterdam, Liff In Assen, Dorst Groningen, De Gele Kanarie en Dancing Bruins en ook komende weken mogen onze promotiedames én heren de nieuwe Sweet Spiced Genever van Hooghoudt weer op diverse...

Hosting

WIJ ZIJN VRIJ

Een kleine throwback naar ons polaroidmeisje tijdens WIJ ZIJN VRIJ. Wil jij ook werken tijdens de gaafste events? Schrijf je dan nu bij ons in!