Projects

Zoeken

Zoeken

Categorieën

Categorieën
Hosting

Hosting: ON Digtital Marketing

Onze prachtige dames ondersteunde Ontraction met de bekendmaking van hun nieuwe naam en heropening van het bedrijfspand. De styling werd geheel verzorgd door MC!

Hosting

Hosting: SUMP Congres – GCB

Namens het Gcb Groningen mochten onze spontane hostessen de gasten verwelkomen en begeleiden voor het SUMP(Sustainable Urban Mobility Plans) congres. Ze bleven niet onopgemerkt in hun vrolijke gele shirts!

Hosting

VIP Hosting: Club Kokomo

Welkom Club Kokomo! Sinds een aantal weken mogen wij deze toffe club onze vaste partner noemen. Onze dames runnen de VIP van de club en verzorgen de hospitality.

Hosting

Kinderarmoede event: NDC Mediagroep

Onze gastdames mochten tijdens het kinderarmoede event, georganiseerd door NDC Mediagroep, alle bezoekers hartelijk ontvangen en begeleiden in de Stadsschouwburg. Een prachtig initiatief op een prachtige locatie!

Hosting

Ronald Mcdonald Business Breakfast: MartiniPlaza

Het was weer een groot succes tijdens de 20e editie van het Ronald McDonalds Business breakfast in MartiniPlaza. Een maandelijks netwerk-ontbijt-bijeenkomst voor en door ondernemers uit Groningen! Onze gastdames verzorgden de ontvangst en begeleiding!

Hosting

Hosting: VRIJ-

Tijdens de derde editie van WIJ ZIJN VRIJ stond onze prachtige Lotte bij de photobooth. Ze schoot de leukste kiekjes van de gezellige gasten!

HorecaHosting

Girlsnight: Gioya Treatments X WEfitness

POP THE CHAMPAGNE! Want wij kunnen uw evenement ook voorzien van de mooiste champagnemeisjes. Net als hier, tijdens de girlsnight van Gioya Treatsmens en WEfitness!

Hosting

B2B SKYBOX: Hosting

Tijdens de wedstrijd FC Groningen – Ajax mochten wij wederom met veel plezier de hospitality in de B2B Skybox verzorgen.

Promotie

Promotie: Fashion dag Haren

Tijdens de Fashion dag in Haren deelden onze dames flyers uit om de fashion show te promoten. Het was een groot succes en de opkomt was gigantisch!