Projects

Zoeken

Zoeken

Categorieën

Categorieën
Promotie

TRX Music

Wist u dat onze gastheren en hostesses ook regelmatig op beurzen of congressen te vinden zijn?! Afgelopen week was het Sanne die voor TRX Music alle bezoekers van informatie mocht voorzien!

Promotie

Leonidas

Chocoladepralines van Leonidas, wie houdt er niet van? Wij in ieder geval wel! ? Afgelopen weekend mocht Ariadne deze heerlijke pralines laten proeven tijdens de opening van Wester & Meer.

HorecaHosting

Bites & Flights

Tijdens de lancering van het Zonnepark op Groningen Airport Eelde mochten wij de hospitality van A tot Z verzorgen bij Bites & Flight.

Horeca

Het Forum

We serve your favorite drinks! Ook werken op toffe locaties en voor gave merken? Join the team! ??‍♀??‍♂

Promotie

Activatie Hooghoudt

Tijdens ESNS mocht ons promotieteam voor Hooghoudt een hoop mensen blij maken met toffe polaroidfoto’s. Heb jij ze ook gespot?

Hosting

NOK

Op de rooftopbar NOK in het nieuwe Forum Groningen zorgen onze gastdames voor een stralend ontvangst! ? Stroomt gastvrijheid ook door jou bloed? Meld je dan nu aan en join our team!

HorecaHosting

Jack Daniels

Enjoy a well-deserved drink served by our hostesses for Jack Daniels.

Promotie

Opening NOK

Gisteren waren we aanwezig tijdens de waanzinnige opening van NOK! ? Zo gaven we alle genodigden een warm welkom en zorgden we dat iedereen werd voorzien van de lekkerste hapjes. 

Hosting

Building Retail

Afgelopen weekend hebben onze hostesses een bijzondere netwerkborrel mogen verzorgen voor Building Retail. Terwijl onze hostesses champagne uitdeelde sloot voormalig wereldkampioen Marit Bouwmeester de dag af met een mooie presentatie.