Projects

Zoeken

Zoeken

Categorieën

Categorieën
Hosting

NOK

Op de rooftopbar NOK in het nieuwe Forum Groningen zorgen onze gastdames voor een stralend ontvangst! 🤩 Stroomt gastvrijheid ook door jou bloed? Meld je dan nu aan en join our team!

HorecaHosting

Jack Daniels

Enjoy a well-deserved drink served by our hostesses for Jack Daniels.

Promotie

Opening NOK

Gisteren waren we aanwezig tijdens de waanzinnige opening van NOK! ? Zo gaven we alle genodigden een warm welkom en zorgden we dat iedereen werd voorzien van de lekkerste hapjes. 

Hosting

Building Retail

Afgelopen weekend hebben onze hostesses een bijzondere netwerkborrel mogen verzorgen voor Building Retail. Terwijl onze hostesses champagne uitdeelde sloot voormalig wereldkampioen Marit Bouwmeester de dag af met een mooie presentatie.

Hosting

Hooghoudt lancering

Op 14 oktober vond de lancering plaats van de nieuwe Hooghoudt RAW. Wij mochten op deze prachtige locatie de genodigde gasten warm ontvangen en de nieuwste jenever van Hooghoudt laten proeven. ?

Promotie

Stokke

Afgelopen weekend is de Stokke Tripp Trapp Engraving Tour weer van start gegaan met onze promotiedames! Dé mogelijkheid om jouw Tripp Trapp te personaliseren met een gravering. Komend weekend (12 oktober) kun je het rugsteuntje van jouw...

Promotie

Leonidas

Een nieuwe Leonidas shop in hartje Delft! Aan deze kanjer om alle bezoekers te ontvangen met de heerlijkste bonbons van Leonidas!