Projects

Zoeken

Zoeken

Categorieën

Categorieën
Promotie

Stokke

De Negenmaandenbeurs, de beurs waar je hart sneller van gaat kloppen! Afgelopen weekend mochten wij hier aan de slag voor Stokke, waar we voor veel blije bezoekers zorgden! 🤩

HorecaHosting

Jack Daniels

Voordat we het weekend inluiden, nog een kleine throwback naar ESNS! 🤩 Cheers! 🍻

Horeca

Het Forum

Regelmatig zijn wij te vinden bij het NOK in het Groninger Forum! Heb jij ons al gespot? 👀

Horeca

Groningen Airport Eelde

WANTED 👀 Wil jij net als Michelle en Anouk werken op de tofste beurzen, events, horecagelegenheden en retail bedrijven in onze toffe outfits? Schrijf je dan in via de onderstaande website en be part of...

Promotie

TRX Music

Wist u dat onze gastheren en hostesses ook regelmatig op beurzen of congressen te vinden zijn?! Afgelopen week was het Sanne die voor TRX Music alle bezoekers van informatie mocht voorzien!

Promotie

Leonidas

Chocoladepralines van Leonidas, wie houdt er niet van? Wij in ieder geval wel! 🤩 Afgelopen weekend mocht Ariadne deze heerlijke pralines laten proeven tijdens de opening van Wester & Meer.

HorecaHosting

Bites & Flights

Tijdens de lancering van het Zonnepark op Groningen Airport Eelde mochten wij de hospitality van A tot Z verzorgen bij Bites & Flight.

Horeca

Het Forum

We serve your favorite drinks! Ook werken op toffe locaties en voor gave merken? Join the team! 🙋🏼‍♀🙋🏼‍♂

Promotie

Activatie Hooghoudt

Tijdens ESNS mocht ons promotieteam voor Hooghoudt een hoop mensen blij maken met toffe polaroidfoto’s. Heb jij ze ook gespot?