Projects

Zoeken

Zoeken

Categorieën

Categorieën
Hosting

4 Mijl van Assen

Afgelopen week hebben onze gastdames gezorgd voor de begeleiding tijdens de 4 Mijl van Assen. Samen hebben zij voor een veilig én gezellig evenement gezorgd. Wij kijken terug op een geslaagde dag! Met veel kracht,...

Promotie

Hornbach

In samenwerking met Activation Heroes zijn wij de zoektocht gestart naar De Beste Klusser van Nederland. Uiteraard op een 1,5 meter afstand. Hoe zit het met jullie klus skills?

Promotie

Marne Mosterd

Voor Marne Mosterd mochten wij deze toffe (en functionele!) mondkapjes uitdelen in diverse steden in Nederland. Heb jij er één weten te scoren?

Promotie

Boudoir city spa

Modellenklussen zijn altijd leuk om te doen, maar wanneer je verwend wordt bij Boudoir is het al helemaal een feestje! Hebben jullie al een bezoekje gebracht aan deze mooie City-Spa?

HorecaHosting

Werkman

Met deze temperaturen is het heerlijk om op het terras te zitten. Ons team bij WERKMAN aan de Grote Markt staat ook vandaag weer voor jullie klaar! Zien we jullie daar? 

Hosting

Gastdames/-heren stadscentrum Assen

De komende weken mogen wij zorgen voor een veilig en aangenaam winkelbezoek in Assen. En hoe leuk om dit dan in stijl te doen van het momenteel zo gemiste TT Circuit Assen.

(Micro)Influencers

VINSTRIP

Hoe gaaf is dit?! ? In opdracht van Vinstrip mocht onze micro-influencer Britt deze toffe tas promoten! Ook op zoek naar een micro-influencer? Let us know! Via: info@makingconnections.nl

Promotie

Hornbach peepshow

In opdracht van Activation Herhoes stonden onze promotiedames in diverse winkelcentra met de HORNBACH peepshow! Dit was ter promotie van de nieuwe voorjaarscampagne ‘breng leven in je tuin’ van de HORNBACH! Ook zo benieuwd naar...

Promotie

Biostime

In opdracht van Activation Heroes zorgden onze hostesses voor een stralend ontvangst op de Negenmaandenbeurs voor Biostime!