Projects

Zoeken

Zoeken

Categorieën

Categorieën
Promotie

Boudoir city spa

Modellenklussen zijn altijd leuk om te doen, maar wanneer je verwend wordt bij Boudoir is het al helemaal een feestje! Hebben jullie al een bezoekje gebracht aan deze mooie City-Spa?

HorecaHosting

Werkman

Met deze temperaturen is het heerlijk om op het terras te zitten. Ons team bij WERKMAN aan de Grote Markt staat ook vandaag weer voor jullie klaar! Zien we jullie daar? 

Hosting

Gastdames/-heren stadscentrum Assen

De komende weken mogen wij zorgen voor een veilig en aangenaam winkelbezoek in Assen. En hoe leuk om dit dan in stijl te doen van het momenteel zo gemiste TT Circuit Assen.

(Micro)Influencers

VINSTRIP

Hoe gaaf is dit?! 🤩 In opdracht van Vinstrip mocht onze micro-influencer Britt deze toffe tas promoten! Ook op zoek naar een micro-influencer? Let us know! Via: info@makingconnections.nl

Promotie

Hornbach peepshow

In opdracht van Activation Herhoes stonden onze promotiedames in diverse winkelcentra met de HORNBACH peepshow! Dit was ter promotie van de nieuwe voorjaarscampagne ‘breng leven in je tuin’ van de HORNBACH! Ook zo benieuwd naar...

Promotie

Biostime

In opdracht van Activation Heroes zorgden onze hostesses voor een stralend ontvangst op de Negenmaandenbeurs voor Biostime!

(Micro)Influencers

New service alert

Bent u op zoek naar een micro­-influencer om bijv. uw nieuwste items of bedrijf te promoten? Of wilt u graag uw online webshop een boost geven door middel van nieuwe promotie foto’s? Onze micro-influencers helpen...

Horeca

Martinikerk

Wat een gave opdracht was dit! 🤩 Op deze prachtige locatie in de Martinikerk verzorgden onze medewerkers een lunch en diner voor meer dan 200 man! Trots op onze toppers! 

Promotie

Tamaris

‘’Love is all you need, and a greater pair of shoes! 👠’’
Hoe cute is dit?! 😍 Afgelopen zaterdag vierden we de opening van de gloednieuwe Tamaris in Rotterdam!