Projects

Zoeken

Zoeken

Categorieën

Categorieën
Fotografie

PABO

HAPPY VALENTINE’s DAY! Onze dames mochten model staan in deze fantastische campagne “me, myself & Valentine” van Pabo.nl

Horeca

Werkman

Wat kijken wij terug naar een fantastische start bij WERKMAN afgelopen zomer. We hopen en duimen dat we jullie weer snel mogen bedienen, want wij staan echt te popelen!

Fotografie

CNV Vakmensen

Met de nieuwe campagne “geen zorgen” wil CNV vakmensen laten zien dat je met hun inzet iedere dag zonder zorgen naar je werk kunt gaan! Ben jij al zorgeloos aan het werk?

Hosting

De grooste kerstbal ter wereld

De grootste kerstbal van de wereld is weer in Groningen! Om half zes kregen onze gastdames de gelegenheid om de grootste kerstbal van de wereld aan te zetten. Hebben jullie de kerstbal al gespot?

Hosting

Een aangenaam winkelbezoek

Elkaar de ruimte geven was nog nooit zo belangrijk. Met de drukte van het afgelopen weekend, blijkt hoe belangrijk het is om bezoekers te attenderen op de 1,5 meter regel. Om het veilig en leuk...

Promotie

Boudoir City Spa

Een throwback met Sjoukje naar een ontspannende fotografie klus voor Boudoir City Spa . Wist u dat wij ook modellen regelen voor diverse fotografie klussen?

Promotie

Stay safe, wear a mask! 😷🦠

Veiligheid en gezondheid staan op nummer één.  Heeft uw bedrijf gave mondkapjes ontworpen en wilt u ze op een veilige, maar leuke manier uitdelen? Neem dan contact met ons op! Samen staan we sterker 💪🏼

Hosting

Brasserie Pingo

Vandaag zijn onze gastdames te vinden bij de feestelijke opening van de nieuwe bar en brasserie Pingo in het Drents Museum. Zij zullen zorgen voor een warm ontvangst van de genodigde gasten.

Promotie

Fashiondag Haren

Onze gastdames zijn tijdens de Fashiondag in Haren te vinden en attenderen de bezoekers op modeshows die gehouden worden en bieden ondersteuning tijdens de shows.