Projects

Zoeken

Zoeken

Categorieën

Categorieën
Promotie

Stay safe, wear a mask! 😷🦠

Veiligheid en gezondheid staan op nummer één.  Heeft uw bedrijf gave mondkapjes ontworpen en wilt u ze op een veilige, maar leuke manier uitdelen? Neem dan contact met ons op! Samen staan we sterker 💪🏼

Hosting

Brasserie Pingo

Vandaag zijn onze gastdames te vinden bij de feestelijke opening van de nieuwe bar en brasserie Pingo in het Drents Museum. Zij zullen zorgen voor een warm ontvangst van de genodigde gasten.

Promotie

Fashiondag Haren

Onze gastdames zijn tijdens de Fashiondag in Haren te vinden en attenderen de bezoekers op modeshows die gehouden worden en bieden ondersteuning tijdens de shows.

Hosting

4 Mijl van Assen

Afgelopen week hebben onze gastdames gezorgd voor de begeleiding tijdens de 4 Mijl van Assen. Samen hebben zij voor een veilig én gezellig evenement gezorgd. Wij kijken terug op een geslaagde dag! Met veel kracht,...

Promotie

Hornbach

In samenwerking met Activation Heroes zijn wij de zoektocht gestart naar De Beste Klusser van Nederland. Uiteraard op een 1,5 meter afstand. Hoe zit het met jullie klus skills?

Promotie

Marne Mosterd

Voor Marne Mosterd mochten wij deze toffe (en functionele!) mondkapjes uitdelen in diverse steden in Nederland. Heb jij er één weten te scoren?

Promotie

Boudoir city spa

Modellenklussen zijn altijd leuk om te doen, maar wanneer je verwend wordt bij Boudoir is het al helemaal een feestje! Hebben jullie al een bezoekje gebracht aan deze mooie City-Spa?

HorecaHosting

Werkman

Met deze temperaturen is het heerlijk om op het terras te zitten. Ons team bij WERKMAN aan de Grote Markt staat ook vandaag weer voor jullie klaar! Zien we jullie daar? 

Hosting

Gastdames/-heren stadscentrum Assen

De komende weken mogen wij zorgen voor een veilig en aangenaam winkelbezoek in Assen. En hoe leuk om dit dan in stijl te doen van het momenteel zo gemiste TT Circuit Assen.