De grooste kerstbal ter wereld

De grooste kerstbal ter wereld

De grootste kerstbal van de wereld is weer in Groningen! Om half zes kregen onze gastdames de gelegenheid om de grootste kerstbal van de wereld aan te zetten. Hebben jullie de kerstbal al gespot?
Een aangenaam winkelbezoek

Een aangenaam winkelbezoek

Elkaar de ruimte geven was nog nooit zo belangrijk. Met de drukte van het afgelopen weekend, blijkt hoe belangrijk het is om bezoekers te attenderen op de 1,5 meter regel. Om het veilig en leuk voor iedereen te houden, stonden onze gastdames in Assen om te zorgen voor...
Brasserie Pingo

Brasserie Pingo

Vandaag zijn onze gastdames te vinden bij de feestelijke opening van de nieuwe bar en brasserie Pingo in het Drents Museum. Zij zullen zorgen voor een warm ontvangst van de genodigde gasten.
4 Mijl van Assen

4 Mijl van Assen

Afgelopen week hebben onze gastdames gezorgd voor de begeleiding tijdens de 4 Mijl van Assen. Samen hebben zij voor een veilig én gezellig evenement gezorgd. Wij kijken terug op een geslaagde dag! Met veel kracht, enthousiasme en snelheid, staat ons team deze week...
Werkman

Werkman

Met deze temperaturen is het heerlijk om op het terras te zitten. Ons team bij WERKMAN aan de Grote Markt staat ook vandaag weer voor jullie klaar! Zien we jullie daar?