Welkom bij

Making connections

 

Full service agency

“Brede passie voor het vak en altijd de wil om het verschil te maken.”

Hosts & Hostesses

Making Connections beschikt over een team van enthousiaste, hoogopgeleide, gepassioneerde en gedreven hosts en hostesses die blij worden van uitdagende en uiteenlopende projecten.

Lees meer

Promotie

De mensen binnen Making Connections weten als geen ander hoe belangrijk het is om het verschil te maken en hoe het is om er een groot feest van te maken. Ons doel; “De ultieme beleving creëren”

Lees meer

Over onze agency

Making Connections is een full service agency die gepassioneerde en professionele talenten verbindt met de leukste opdrachtgevers in het land. Met onze brede ervaring, sterke passie voor hospitality en mensen in het bijzonder zijn wij in staat om de verwachting van de klant en opdrachtgever te overtreffen. Of we dit leuk vinden? Nou en of! Ons gezamenlijk doel; het verschil maken en bijdragen aan het succes van jouw evenement of doel!

Making Connections staat voor een jong en fris full service agency die gepassioneerde, persoonlijke en enthousiaste talenten inzet voor diverse projecten als; hosting, promotie, horeca, sales en persoonlijke retail ondersteuning. De mensen binnen Making Connections hebben een brede passie voor het vak en kenmerken zich door ten alle tijden de verwachting van de klant te willen overtreffen. Daarom kunnen we vol trots zeggen dat Making Connections op elk event voor u het verschil maakt!

Wat Making Connections voor u kan betekenen:

Met onze brede ervaring, sterke passie voor hospitality en mensen in het bijzonder zijn wij in staat om de verwachting van de klant en opdrachtgever te overtreffen. Of we dit leuk vinden? Nou en of! Ons gezamenlijk doel; het verschil maken en bijdragen aan het succes van jouw evenement of doel!

Hosts & Hostesses

Uw gasten zullen zich bij binnenkomst gelijk welkom voelen!

Horeca 

Making Connections beschikt over enthousiaste talenten die iedere gast tevreden stelt.

Sales 

Making Connections beschikt naast Hosts & hostesses tevens over adviseurs welke ingezet kunnen worden voor direct sales.

Promotie

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om het verschil te maken. Ons doel; “De ultieme beleving creëren”

“De dames hebben als volleerd Stokke adviseuses, meegedraaid tijdens de beursdagen en ons merk op zeer
enthousiaste en deskundige wijze gepromoot. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met MC en verwachten
in de toekomst nog regelmatig van hun diensten gebruik te maken.”
Ewout Kamminga

Account Manager, Stokke

“Making Connections heeft inmiddels een aantal keren professionele hostesses verzorgd tijdens onze events.
De dames brengen een enthousiaste en positieve vibe met zich mee. 
Wij zullen zeker vaker gebruik maken van jullie goede service.”
Sabrina Raangs

Eigenaresse, Gioya Treatments

Recente projecten

Hieronder zijn de 3 meest recente projecten van Making Connections te zien.
Bekijk de pagina ‘Projects’ voor het complete overzicht.

Fotografie

PABO

HAPPY VALENTINE’s DAY! Onze dames mochten model staan in deze fantastische campagne “me, myself & Valentine” van Pabo.nl

Horeca

Werkman

Wat kijken wij terug naar een fantastische start bij WERKMAN afgelopen zomer. We hopen en duimen dat we jullie weer snel mogen bedienen, want wij staan echt te popelen!

Fotografie

CNV Vakmensen

Met de nieuwe campagne “geen zorgen” wil CNV vakmensen laten zien dat je met hun inzet iedere dag zonder zorgen naar je werk kunt gaan! Ben jij al zorgeloos aan het werk?