About

Making Connections

Esmée Wesselink

Na een aantal jaren in de Sales en Hospitality te hebben gewerkt bij onder andere NIKKIE, PAUW & Dutch Casting Agency vond Esmée Wesselink het met haar sterke gevoel voor kwaliteit, ondernemen en hospitality tijd voor het realiseren van haar droom: de oprichting van Making Connections in 2016. Het bedrijf is inmiddels een begrip geworden als het gaat om passie, beleving, enthousiasme, trots, professionaliteit en gevoel voor humor. De klant centraal zetten is hierbij de kerntaak.

Making Connections staat voor een jong en fris full service agency die gepassioneerde, persoonlijke en enthousiaste talenten inzet voor diverse projecten als; hosting, promotie, horeca, sales en persoonlijke retail ondersteuning. De mensen binnen Making Connections hebben een brede passie voor het vak en kenmerken zich door ten alle tijden de verwachting van de klant te willen overtreffen. Daarom kunnen we vol trots zeggen dat Making Connections op elk event voor u het verschil maakt!

De visie van Esmee:

“Sfeer, beleving en emotie vormen op (langere) termijn het succes van je organisatie, met als uitgangspunt een tevreden en terugkerende klant. Het geeft mij een enorme voldoening om in deze branche actief te zijn en vraag en aanbod in dit segment op een unieke, ongedwongen, informele en persoonlijke manier samen te brengen.”