ABOUT

Making Connections

Wat leuk dat je op de site van Making Connections terecht bent gekomen! Making Connections is een full service agency die gepassioneerde en professionele talenten verbindt met de leukste opdrachtgevers in het land.

 
Met onze brede ervaring, sterke passie voor hospitality en mensen in het bijzonder zijn wij in staat om de verwachting van de klant en opdrachtgever te overtreffen. Of we dit leuk vinden? Nou en of! Ons gezamenlijk doel; het verschil maken en bijdragen aan het succes van jouw evenement of doel!

 
Na een aantal jaren in de Sales en Hospitality te hebben gewerkt bij onder andere NIKKIE, PAUW & Dutch Casting Agency vond Esmee Wesselink het met haar sterke gevoel voor kwaliteit, ondernemen en hospitality tijd voor het realiseren van haar droom: de oprichting van Making Connections in 2016. Het bedrijf is inmiddels een begrip geworden als het gaat om passie, beleving, enthousiasme, trots, professionaliteit en gevoel voor humor. De klant centraal zetten is hierbij de kerntaak.

Esmee Wesselink - Making Connections Groningen

Esmee: “Als Retailmanager bij NIKKIE heb ik ervaren hoe belangrijk het is om je te focussen op sfeer, beleving & emotie. Deze aspecten vormen op (langere) termijn het succes van je organisatie, met als uitgangspunt een tevreden en terugkerende klant. Het geeft mij een enorme voldoening om in deze branche actief te zijn en vraag en aanbod in dit segment op een unieke, ongedwongen, informele en persoonlijke manier samen te brengen.”

 

Making Connections staat voor een jong en fris full service agency die gepassioneerde, persoonlijke en enthousiaste talenten inzet voor diverse projecten als; hosting, promotie, horeca, sales en persoonlijke retail ondersteuning. De mensen binnen Making Connections hebben een brede passie voor het vak en kenmerken zich door ten alle tijden de verwachting van de klant te willen overtreffen. Daarom kunnen we vol trots zeggen dat Making Connections op elk event voor u het verschil maakt!